Qui som?
Activitats regulars
Cursos intensius
Teràpia holística
Contacta'ns
 




La mort és part de la vida. La mil·lenària saviesa del budisme tibetà exposa clarament el procés de la mort amb una profunda comprensió de la naturalesa de l’univers, i oferint instruccions pràctiques i guia espiritual durant aquest trànsit que tots, tard o d’hora, haurem d’afrontar.
Les ensenyances del Bardo (estat intermig) s’extreuen del popularment anomenat “Llibre Tibetà dels Morts”, obra del gran mestre Padmasambhava, que representen per a molts la cúspide de la saviesa espiritual, una autèntica joia de la humanitat.

Horari: Dissabte i diumenge, de 10h a 13h i de 15h a 18h    

Aportació: 80€.  Cal fer pre-inscripció de 30€ abans del 24 de febrer

Lama  Tenzin  Samphel:  Després de dotze anys d'estudi i de pràctica, Lama Tenzin va obtenir el títol de Lama i va començar a ensenyar el budisme. En 1987 i per indicació de S.S. Dudjom Rimpoché, assumeix la seva representació a França. Lama Tenzin resideix actualment en el Centre Shedup Kunsang Choling a Septvaux, on ensenya i dirigeix retirs de meditació.


S.S. Shenphen  Dawa  Rimpoché:                              Considerat com a un mestre altament realitzat, Rimpoché va heredar del seu pare, el gran yogui i erudit Dudjom Rimpoché, un del llinatges més purs de budisme tibetà. Disposa d'un entrenament complert dels aspectes més elevats del budisme tàntric i medicina tibetana. Adaptat a la ment occidental, Rimpoché transmet la seva saviesa amb caire proper, però amb la profunditat, el rigor i la inspiració propis d'un gran mestre espiritual.                       Lama  Tenzin  Samphel:  Després de dotze anys d'estudi i de pràctica, Lama Tenzin va obtenir el títol de Lama i va començar a ensenyar el budisme. En 1987 i per indicació de S.S. Dudjom Rimpoché, assumeix la seva representació a França. Lama Tenzin resideix actualment en el Centre Shedup Kunsang Choling a Septvaux, on ensenya i dirigeix retirs de meditació.


Per Inma Vicente
Lu jong és un dels tractaments de la medicina tibetana que treballa directament amb les energies i canals del nostre cos. És una sèrie de moviments que actuen sobre els diferents meridians, punts reflexes, òrgans o parts del cos a través del moviment i l'acupressió.  


Per Yves Bignon   
"la muchacha de jade": una sèrie d'exercicis destinats a la dona. Aquests moviments netegen el fetge, alhora que milloren la qualitat de la sang i la circulació del "qi". Així, la dona preveu desequilibris i es manté pura de cos i esperit...com el jade.


Per Jesús Viguera
Gestalt i consciència. El cultiu de l'atenció i de la capacitat d'escoltar i d'adonar-se'n del que està succeint en l'ara i aquí, tant en el nostre interior com en la relació amb els altres i amb l'entorn canviant que ens envolta.


Per Mercedes Udaeta
Aprèn tu mateix a trobar i netejar patrons negatius per ser lliure i viure des del teu veritable poder, un cor obert.


Per Josep Sivilla    
El kung fu és un sistema complet de salut que manté al practicant fort i ple de vitalitat, alhora que proporciona flexibilitat i coordinació. El seu objectiu és millorar la salut i la força dels òrgans interns del cos.


Per Lurdes Lonch   
Aprèn a fer el teu propi pa fet al teu gust, i gaudeix de les avantatges per a la salut de l'autèntic pa casolà fet amb amor.

 
Top