Qui som?
Activitats regulars
Cursos intensius
Teràpia holística
Contacta'ns
 



Dilluns: 20.00h - 21.00h Dimarts: 19.30h - 21.30h   Dimecres: 20.00h - 21.00h  Aportació voluntària

El cor del camí budista és la meditació. El desenvolupament de l'atenció i la consciència desperta son la base essencial en la comprensió de nosaltres mateixos i en el tracte amb els altres, així com en retornar la distància necessària amb els problemes de la vida quotidiana. Amb l'escolta i comentari de les ensenyances de Shenphen Dawa Rimpoché. Les pràctiques realitzades son:

Petit Vas
Antiga pràctica psicofísica del yoga tibetà que ajuda a controlar i dirigir el flux de les energies subtils dels canals mentals, millorant la nostra salut i  l'autoestima, purificant l'energia masculina i femenina,i preparant-nos per la meditació.

Chakres
Un bon funcionament dels centres d'energia és vital per a progressar en la meditació. Mitjançant les visualitzacions i recitacions de síl·labes, desbloquegem i purifiquem els canals mentals. 
Així millorem la qualitat de vida i desenvolupem les cinc savieses búdiques: espaiositat, visió penetrant, discerniment, equanimitat i realització.

Respiració Vajra
És la meditació sobre l'amor i la compassió. La Respiració Vajra té un poder enorme per transformar les emocions i per sanar-nos a nosaltres mateixos i als demés. És una meditació de gran bellesa que obre el cor a  tot aquell qui l'experimenta, alhora que desperta el sentiment de interconnexió entre tots els éssers.

Shine
“La consciència del moment present és el veritable Buda”. nostre malestar no és sinó l'oblit de la nostra veritable naturalesa, per això, a fi de trobar la veritable felicitat, cal meditar sobre les nostres falses il·lusions i calmar la inquieta ment pensant. Shi-ne ens porta més enllà de tot concepte i dualitat, a la consciència de l'etern present.


De 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 19.00 
La finalitat dels intensius és donar suport i fer un seguiment personalizat (la cual implica un compromís d'assistència); aprofundir en la pràctica meditativa , superar dificultats, aclair dubtes, i donar continuitat i contingut al treball dels grups de meditació.



       Classes amb Yves Bignon:             Dijous: 08.30h - 09.30h                           
 
El Tai Chi es defineix com a “meditació en moviment” o “art marcial intern”. El balanceig continu entre les energies complementaries universals, Yin i Yang, caracteritza aquest art. Treballem amb estiraments, ondulacions, desplaçaments i posicions que harmonitzen el cos a partir de la coordinació externa i l'obertura dels canals energètics interns. Cada moviment extern és un reflex de la harmonia interna; el gest té cor i influeix a la pau del món.


Per Albert Cabrera   Dilluns: 18.30 - 19.30     Dijous: 10.00 - 11.00 i 19.15 - 20.15
1 dia/setmana: 40€/mes    2 dies/setmana: 75€/mes
     
És un mètode molt complet que combina tècniques de gimnàstica, educació corporal y yoga. Tonifica, moldeja la silueta i aporta flexibilitat. Pilates treballa la musculatura a nivell profund, buscant un cos fort però estilitzat i evitant  un desenvolupament desequilibrat del volum muscular. Es centra especialment en la zona abdominal amb la pelvis i extremitats inferiors amb caixa toràcica, el que considera el centre d'energia i força del cos.  Per persones de totes les edats.  En 10 sessions es nota la diferència.


Per Montse Costals
Dilluns: 15.15h - 16.30 i 19.30 - 20.45   Dimecres: 19.30h - 20.45
1 dia/setmana: 25€/mes  2 dies/setmana: 45€/mes
La tècnica d'integració de l'home a través del despertar de cos i ment.
Aporta benestar físic i mental.  Millora la postura, aliviant dolors. Tonifica i relaxa la musculatura.  Regula les funcions vitals.  Aporta flexibilitat.

 


 
Top